Cafémöbler

Vi erbjuder ett brett sortiment av cafémöbler för din servering.
Hos oss hittar du allt ifrån cafestolar, utemöbler, utebelysning, soffor och cafebord.

Cafémöbler

Furnit har ett brett sortiment med Cafémöbler – allt från stapelbara, fällbara stolar till soffor och bord. Furnit levererar även specialinredning som väggpaneler och bardiskar,mm. Det är mycket att tänka på kring inredningen i ett Café exempelvis material det finns tyg, sammet, läder eller konstläder och material i bordsskivor kan man välja på sten, massiv trä, fanér, linoleum eller laminatskivor. Furnit säljer dessutom de fantastiska Stable Table bordsstativen som gör att borden inte vippar här kan ni läsa mer om dessa här.

Cafémöbler till alla miljöer

Furnit levererar möbler och inredning till alla typer av offentliga miljöer som exempelvis restauranger, caféer, hotell, kontor, företagshotell,mm.

Vi har sortimentet som erbjuder kvalitet, komfort och design. Furnit anser att valfrihet är viktigt, det ska vara enkelt att inreda ditt Café. Vi har sittmöbler som både ser och känns bra. Dina stolar ska kännas unika och tilltala många. Upptäck ett omfång av färger, former och materialmöjligheter. Naturligtvis hjälper vi dig att skapa en harmonisk, kreativ och omtalat Café.

Cafémöbler i högsta kvalitet

Hos Furnit hittar ni allt man kan tänkas behöva för en attraktiv Cafémiljö, vi har olika typer av möbler med varierande uttryck för att passa alla tänkbara miljöer. Furnit säljer bara möbler som klarar av offentlig miljö med allt vad det innebär i fråga om hållbarhet och slitage, vi väljer endast beklädnadsmaterial som har 50000 martinadale eller mer. Vi erbjuder endast möbler som genomgått internationella hållbarehetstester (EN 16139 Furniture – Strength, durability and safety) och lämnar därför 5-års garanti på flertalet av våra modeller.

Cafémöbler
Cafémöbler

Furnit ser till att skapa möjligheter, hos oss är ingenting omöjligt. Välj mellan ett noggrant utvalt sortiment restauranginredning. Vi har möbler utformade för att passa ett varierat utbud restauranger. Oavsett om du har en personlig kvarterskrog placerad vid en charmig bakgata eller en storslagen restaurang försedd med Michelin stjärna levererar vi rätt produkter. Vi har redan tänkt på alla olika aspekter så som funktionalitet, tillgänglighet, design, kvalitet och komfort. Hos oss på Furnit kan ni känna er trygga. MATERIAL SOM FÖRSTÄRKER Med naturen som inspiration finner du senaste trenderna och klassikerna som består. Kombinera produkter med hantverksstolthet, eleganta linjer och starka kulörer. Lek med pasteller, rostiga färger och originella färgskalor. Skapa gärna blickfång och detaljer som framträder med tiden, restauranginredning ska erbjuda flexibiliteten och kreativa möten. Som gäst ska du lyckas upptäcka nya detaljer och höjdpunkter varje besök. Er restauranginredning är ett sätt att förstärka helhetsupplevelsen.

Cafémöbler

Vad är egentligen cafemöbler?

Cafemöbler är möbler som du använder för att inreda caféer eller uteserveringar med. Med våra prisvärda cafemöbler kan du inreda ditt café eller uteservering i en tidlös och attraktiv stil. Vi har cafemöbler som passar både för inomhusmiljö såväl som utomhusmiljö. Möbler för utomhusmiljö har andra krav på sig både i material och utformning än inomhusmöbler eftersom de utsätts för väder och vind och behöver också vara lätta att flytta in och ut.

Vilka slags cafemöbler finns hos Furnit?

Vi har ett stort utbud av cafemöbler i en mängd olika material och utföranden.
Hos oss kan du hitta ett stort utbud av både cafestolar, cafebord, cafesoffor och mycket annat som sätter den där personliga prägeln på ditt café. Det spelar ingen roll hur enkelt eller hur avancerat du vill ha det, vi har garanterat något som faller alla i smaken.

Wishlist 0
Continue Shopping