Cafémöbler

Vi erbjuder ett brett sortiment av cafémöbler för din servering.
Hos oss hittar du allt ifrån cafestolar, utemöbler, utebelysning, soffor och cafebord.

Cafémöbler

Furnit har ett brett sortiment med Cafémöbler allt från stapelbara, fällbara stolar till soffor och bord. Furnit levererar även specialinredning som väggpaneler och bardiskar,mm. Det är mycket att tänka på kring inredningen i ett Café exempelvis material det finns tyg, sammet, läder eller konstläder och material i bordsskivor kan man välja på sten, massiv trä, fanér, linoleum eller laminatskivor. Furnit säljer dessutom dom fantastiska Stable Table bordsstativen som gör att borden inte vippar här kan ni läsa mer om dessa här

Furnit levererar möbler och inredning till alla typer av offentliga miljöer som exempelvis restauranger, caféer, hotell, kontor, företagshotell,mm

Vi har sortimentet som erbjuder kvalitet, komfort och design. Furnit anser att valfrihet är viktigt, det ska vara enkelt att inreda ditt Café. Vi har sittmöbler som både ser och känns bra. Dina stolar ska kännas unika och tilltala många. Upptäck ett omfång av färger, former och materialmöjligheter. Naturligtvis hjälper vi dig att skapa en harmonisk, kreativ och omtalat Café.

Hos Furnit hittar ni allt man kan tänkas behöva för en attraktiv Cafémiljö, vi har olika typer av möbler med varierande uttryck för att passa alla tänkbara miljöer. Furnit säljer bara möbler som klarar av offentlig miljö med allt vad det innebär i fråga om hållbarhet och slitage, vi väljer endast beklädnadsmaterial som har 50000 martinadale eller mer. Vi erbjuder endast möbler som genomgått internationella hållbarehetstester (EN 16139 Furniture – Strength, durability and safety) och lämnar därför 5-års garanti på flertalet av våra modeller.

Cafémöbler
Cafémöbler

Furnit ser till att skapa möjligheter, hos oss är ingenting omöjligt. Välj mellan ett noggrant utvalt sortiment restauranginredning. Vi har möbler utformade för att passa ett varierat utbud restauranger. Oavsett om du har en personlig kvarterskrog placerad vid en charmig bakgata eller en storslagen restaurang försedd med Michelin stjärna levererar vi rätt produkter. Vi har redan tänkt på alla olika aspekter så som funktionalitet, tillgänglighet, design, kvalitet och komfort. Hos oss på Furnit kan ni känna er trygga. MATERIAL SOM FÖRSTÄRKER Med naturen som inspiration finner du senaste trenderna och klassikerna som består. Kombinera produkter med hantverksstolthet, eleganta linjer och starka kulörer. Lek med pasteller, rostiga färger och originella färgskalor. Skapa gärna blickfång och detaljer som framträder med tiden, restauranginredning ska erbjuda flexibiliteten och kreativa möten. Som gäst ska du lyckas upptäcka nya detaljer och höjdpunkter varje besök. Er restauranginredning är ett sätt att förstärka helhetsupplevelsen.

Cafémöbler
Wishlist 0
Continue Shopping