Bordsskivor

Furnit har ett brett sortiment av bordsskivor i olika material för Restauranger, hotell, kontor och övriga publika miljöer från ledande producenter runt om i världen som Exempelvis Ton och Pedrali.

Bordsskiva Fanér

Fanér

Faner tillverkas av ett tunt snitt av ytan från finaste delar av massivt trä, vilket ger våra skivor en unik och ädel look.

Visa Produkter
Bordsskiva Massivt trä

Massivt trä

Bordsskivor i massiv trä ger solid känsla som bara blir vackrare med åren.

Visa Produkter
Bordsskiva Vintage

Vintage

Med Vintage menar vi att dessa bordsskivor känns slitna eller är grövre struktur i träet.

Visa Produkter
Bordsskiva Laminerade

Laminerade

Laminerade bordsskivor både med laminat och melamin är ett slitstarkt ytmaterial som finns både som enfärgat eller med trä/stenmönster.

Visa Produkter
Bordsskiva Linoleum

Linoleum

Våra linoleumprodukter är helt naturliga och står för miljö, hållbarhet, kvalitet och design.

Visa Produkter
Bordsskiva Marmor

Marmor

Marmor är kristalliserad kalksten. Denna natursten blir bara vackrare med åren

Visa Produkter
Bordsskiva Compact Laminate

Compact Laminate

Bordsskivor i kompaktlaminat har snabbt blivit många arkitekters favoritmaterial. Tack vare den extremt hållbara ytan kan skivorna göras mycket tunna – 12mm

Visa Produkter

Bordsskivor för Restaurang / Café / Bar

Vi har ett stort sortiment av olika sorters bordsskivor för restaurang, café och bar. Vi har bland annat bordsskivor i laminat, vintage, linoleum, melamin, nanolaminat, marmor, compact laminate och massivt trä.

Välj bordsskivor för valfrihet

Genom att köpa separata bordsskivor kan ni själva få de bord ni vill ha till restaurangen, uteserveringen eller barmiljön. Våra fina och tåliga bordsskivor finns i många olika material, former och storlekar och kan självklart anpassas efter egna önskemål. Att köpa en bordsskiva med bordsstativ som tillbehör gör att valmöjligheterna ökar. Ni får då precis det bord ni vill ha. Det gör också att det blir lättare att byta ut antingen bordsskivan eller stativet istället för att köpa ett helt nytt bord.

Köpråd bordsskivor

Det allra första man ska tänka på när man ska köpa bordsskivor är ifall de ska användas inomhus eller utomhus. Det är viktigt att de tål utomhusmiljö ifall de ska placeras på en uteservering. Tänk också att storlek och färg passas in i ditt övriga sortiment och stämmer med din stil så att du får en enhetlig design.

Det är som sagt viktigt att tänka till helheten. Bordsskivan behöver såklart passa väl ihop med resterande inredning. Börja med att mäta lokalen där de nya borden ska stå, beräkna storlek på bordsskivorna du planerar att köpa. Tänk på att lämna tillräckligt utrymme mellan borden så att personal kan passera utan problem. Även för gästerna är det viktigt med utrymme för komfort samt för enkel passage till och från bordet.

Skötselråd för bordsskivor

De flesta av våra bordsskivor är mycket lättskötta och behöver bara torkas av med en fuktig trasa och lite rengöringsmedel. Även om de är tillverkade i tåliga material så är det viktigt att torka av dem noga med jämna mellanrum. Detta är extra viktigt om ni brukar stapla borden vid dagens slut. Ligger det några gruskorn eller annan smuts mellan så kan det med tid orsaka permanenta skador, oavsett hur tåligt materialet är.

Wishlist 0
Continue Shopping