Visar alla 29 resultat

Visar alla 29 resultat

Vad är Stable Table?

StableTable är ett svenskt företag baserat i Lund som tillverkar prisbelönta bord som står stabilt på alla ojämna underlag utan någon manuell justering. Borden tillverkas här i Sverige – ett land som allmänt är känt för sin möbeltillverkning och hantverkskunnande.
StableTable har löst ett problem som är välkänt inom café och restaurangbranschen, nämligen ostadiga bord. De har lagt ner stora resurser för att lösa just detta problem och det har de gjort med sitt unika självstabiliserande bord. Företaget har specialiserat sig på att lösa just detta problem.

Ett cafébord som inte vinglar!

Företaget har patent på sin innovation där bordet är självstabiliserade tack vare en automatiserad mekanik som styr två av de fyra fötterna. När bordet hamnar på ett ojämnt underlag stabiliseras det automatiskt.
Stable Table är ett unikt bord som direkt hittar jämviktsläget på vilken servering eller restaurang man än använder det. Varken extra skruvar eller någon som helst manuell hantering krävs. En helautomatiserad lösning inne i bordet gör det stadigt på vilket knöligt underlag det än ställs. Ett stabilt cafébord är en revolutionerande produkt i en konkurrensutsatt bransch där varje nöjd kund räknas.

Förmodligen har du själv någon gång suttit vid ett restaurangbord eller på ett café där bordet vinglade och du vet hur irriterande det kan vara. Med ett bord som aldrig vinglar får du förmodligen mycket gladare gäster som inte längre behöver oroa sig över att spilla kaffe över varken bordet eller sig själv.
Borden från Stable Table är avsedda både för inomhus- och utomshusbruk.

Snyggt, hög kvalité och funktionellt

Stable Table är inte bara funktionella men också snygga och stilrena! Det är ett kvalitetsbord som håller i alla väder. En stålkonstruktion av hög kvalitet bär upp den stilfulla behandlade laminatskivan.
Borden från Stable Table tillverkas i en toppmodern produktionsanläggning och följer de strängaste produktionsstandarderna. Alla produkter är helt återvinningsbara; smart, effektivt och miljövänligt.
Stable Tables vision är att göra det möjligt för sina kunder att fokusera på att ta hand om sina kunder och inte behöva spendera tid på att fixa vacklande bord. Därför har man tagit fram konceptet StableTable – en patenterad, självstabiliserande bordsbas för alla typer av bord på hotell, restauranger, barer och kaféer. Tack vare sin unika lösning anpassar sig StableTable automatiskt till valfri yta, vare sig det är kullersten, kakel, trägolv eller mattor, utan behov av manuell justering. Placera bara bordet där du behöver det, så justeras det automatiskt till en stabil position.