Bygg ditt bord

Här kan du bygga ditt bord precis som ni vill ha det, välj först vilket stativ sedan material på bordsskivan därefter ytbehandling på stativet och sist storlek på bordsskivan. Enklare än så blir det inte!

Restaurangbord

Vi erbjuder restaurangbord av hög kvalitet i många olika utföranden. Bord som ska användas i restauranger eller caféer behöver vara extra tåliga, samtidigt som de självklart också måste vara snygga och passa in i lokalernas övriga inredning. För att göra valmöjligheterna större säljer vi även bordsskivor och bordsstativ separat, så att ni själva kan sätta ihop det perfekta bordet till er restaurang. Våra restaurangbord är klassiska och hållbara samtidigt som de till stora delar kan anpassas till er verksamhet tack vare de olika färgerna och storlekarna.
För att hitta de bästa borden till just er restaurang finns också möjligheten att själv kombinera ihop de bordsskivor och bordsstativ vi säljer separat. Våra tåliga restaurangbord håller i många år framöver, och därför är det viktigt att det blir rätt redan från början!

Köpråd för restaurangbord

När man ska köpa restaurangbord är det viktigt att tänka på att borden ska passa i lokalen eller på uteserveringen. Även om det kan vara frestande att ställa in några extra bord så vinner man mycket på att vara lite mer återhållsam med möbleringen. Genom att köpa bord i rätt storlek får gästerna också gott om plats att sätta sig ned, och det blir också lättare för personalen att ta sig runt i lokalen.
Kvaliteten är också en avgörande faktor vid valet av restaurangbord, eftersom de får utstå mycket slitage. Genom att välja bord i ett tåligt material håller de sig snygga mycket längre. Dessa material är även väldigt lättskötta, vilket minimerar den tid det tar att rengöra restaurangborden efter dagens slut.

Hitta restaurangbord för din verksamhet

Att inreda en restaurang är inte alltid det lättaste men de flesta kan nog hålla med om att det är ett av de roligaste momenten. Att sätta sin egen prägel för att göra den bästa inredningen till sin målgrupp är både inspirerande och roligt. Egentligen behövs det inte så mycket för att skapa en trivsam atmosfär och har man bara rätt restaurangbord och rätt inredning så kan man skapa en fantastisk restaurangmiljö.
När man köper restaurangbord eller cafebord är det viktigt att ha flera aspekter i åtanke. Självklart vill man ha bord, vars design smälter in i resten av inredningen. Att få till en enhetlig stämning och få rätt färger att gå ihop med form och känsla, gör att kunder och besökare som kommer på besök, inte bara uppskattar maten. En vacker design kan få den mest stressade kunden att vilja sätta sig ned för en stund och njuta av det som erbjuds.
Men det krävs också att restaurangbord och bord på serveringar överlag, är slitstarka, stabila och tåliga då de används dagligen. I många fall ramlar de i golvet, de tas ut och in i samband med öppnande och stängningsdags och de rengörs dagligen. Att då ha ett starkt material och en funktionell design med praktiska funktioner, är nyckeln till att din verksamhet gynnas mer och att kunderna knyter an din restaurang med positiva minnen. Det är således inte bara utbudet på menyn som ska stå i fokus, utan även allt runt omkring som bidrar till helhetsintrycket.

Wishlist 0
Continue Shopping